Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] przerwa w działanu serwerów

mixer21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przywoływacze!

Jesteśmy zmuszeni wykonać nieplanowaną przerwę techniczną, w trakcie której nasze serwery zostaną wyłączone. Przerwa będzie trwała od 12:45 do 16:45 czasu CEST. Przerwa ma na celu naprawę problemów które wystąpiły na serwerach.

Dziękujemy za Waszą wyrozumiałość i cierpliwość.

Opublikowano

Cholerka, co prawda to tylko kilka godzin, ale akurat trafiło w mój wolny czas.

No trudno, można wiedzieć jakie to były bugi, ponieważ wtedy nie grałem? :)

Opublikowano

up@ Oglądałeś swój mecz w którym aktualnie grałeś, nie mogłeś się rozłączyć oglądając, grając soraką byłeś syndrą, bug splat przy nexusie wroga, zaczynanie SR z 4 lvlem

1294477714-U1.png

Opublikowano

Pewnie z tego dzisiejszego patcha.

Ja z kolegą mieliśmy taką jazdę, że graliśmy najpierw 1 mecz, to jego wywaliło i po relogu nie miał "Odnów połączenie".

To samo ja miałem w 2 meczu, wywaliło mnie jak miałem 100% załadowane, relog i mogłem stworzyć kolejną grę. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie wiem czy to bug ale grałem sobie rengarem dzis i Soraka miałem na Q coprawda mnie nafeedowała troche ale miłem tylko 4 fragi więc to chyba był bug

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

ja miałem tak ze jak miałem błąd to sie wylogowałem i nagle zalogowałem się i potem już w grze mnie nie było i mogłem kolejną gre tworzyc

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

o 16;30 wszystkie bugi będą już naprawione, oraz wszystko powinno działać jak należy. Stąd też ta przerwa, a na forum lola pisali coś o rekompensacie:

10-20 lvl = EXP boost 1 day

20+ = IP boost 1 day

SERVERY JUŻ ODPALONE.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Czyli dlatego ostatnio miałem błędy typu 500 ping i się ruszyć nie mogłem ? to przez ich serwery, uff myślałem ,że ja coś mam skopane, przydatne info ^^

Zbieram Like ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...